Skriverier i produksjon


Tom for bøker – prøv bokhandelen…

Da har jeg solgt alle bøkene jeg har inne. Vil du gi bort boka om Hjalmar Dale til jul må du nesten gå i bokhandelen eller en nettbutikk.

Les Mer >

Helge Ingstad om Grønland og Dommen i Haag

Under arbeidet med boka om Hjalmar Dale har jeg selvsagt funnet mye informasjon som ikke passet inn i akkurat den historien. Noe av det kan komme til å dukke opp her med mer eller mindre jevne mellomrom.

Les Mer >

Hjalmar Dale – boka er i trykk…

Endelig har Hjalmar Dale – den glemte eventyrer gått i trykken, og jeg kan puste lettet ut i vissheten om at de ikke er mer jeg får gjort nå. Boka kommer på lager rundt 20. september.

Les Mer >

Hjalmar Dale – klar for layout …

For noen dager siden gikk «Hjalmar Dale – den glemte eventyrer» til layout. Arbeidet med boka er nemlig langt fra ferdig, selv om manus er levert.

Les Mer >

Ny bok: Hjalmar Dale – den glemte eventyrer

Jeg er for tiden i innspurten på min neste bok, som handler om en av Norges glemte polarhelter. 

Les Mer >

Yellowknife i 1938 – ingen idyll…

I samband med boka jeg jobber med kom jeg over en interessant beskrivelse av hvordan Yellowknife fremstod i 1938, et par år etter at dette ble en bosetning. Det var lite som da tydet på at stedet skulle utvikle seg…

Les Mer >