På vei inn i bokmodus…


Til påske skal jeg være ferdig med et nytt bokmanus. Dette er et historisk prosjekt jeg har jobbet med siden 2005 og tenkt på siden 2001, så det er litt skremmende at jeg rimelig snart må avslutte det. Vel – mentalt blir jeg nok aldri ferdig med det, men på et tidspunkt må man si at historien er researchet godt nok og at det er på tide å skrive. Det er forresten langt mer krevende å skrive en slik bok, sammenlignet med de jeg før har gitt ut, men det går fremover i rykk og napp.

Et lite utvalg "pensumlitteratur". Har notert meg for mange hyggelige lesestunder i løpet av reserach-perioden...
Et lite utvalg «pensumlitteratur». Har notert meg for mange hyggelige lesestunder i løpet av reserach-perioden…

For første gang har jeg fått prosjektstipend fra NFF, og det blir godt å kun konsentrere seg om denne boka i ukene framover. Tror ikke det er så lenge til jeg kommer med mer konkret informasjon om tema og utgivelse…