Podkasten Uteliv #10: Påskekrim spesial


Denne gangen sitter jeg mutters alene foran mikrofonen og gir deg mer eller mindre friluftsrelaterte alternativer til den tradisjonelle påskekrimmen. Jeg kan ikke garantere at alt jeg snakker om er klassiske mordgåter, men jeg kommer i alle fall innom mystiske forsvinninger, vitenskapelig basert etterforskning, reddende engler i rettssystemet og forsvunne lik. Dessuten får du tips om en åpen turhytte som muligens passer best for lite overtroiske friluftsfolk. Geografisk skal vi innom K2 i Pakistan, Nordvestpassasjen i Canada og Finnmark. I tillegg skal vi fly oss en tur til Bergen i selskap med kråker, ravner, hunder, katter – og hekser…

Podkasten Uteliv er også tilgjengelig via:
iTunes
Spotify

Uteliv på sosiale medier:
Facebook
Instagram

Du kan hjelpe meg med podkasten Uteliv ved å:
Komme med konstruktiv tilbakemelding.
Gi rating og/eller anmeldelse på podkasten i iTunes.
Bestille mine bøker eller booke foredrag.
Meld deg på mitt nyhetsbrev. Registrer e-post i felt i høyre marg.

Intromusikk
«Palatine Light» av 1099  Brukt med tillatelse fra opphavsperson.

Podkasten Uteliv samarbeider med:
Camp Villmark Norges største villmarksmesse ( Norges Varemesse 26. til 28. april 2019)