Podkasten Uteliv #12: Eventyrer i 2019


Tonje Helene Blomseth var på årets Camp Villmark, og vi satte oss ned for en liten prat om hvordan det er å leve som eventyrer i 2019, mens messegjestene surret rundt oss. Du får blant annet høre hvorfor Tonje flytter midlertidig til Alaska samt en rapport om boligpriser i Anchorage. Vi snakker om hvordan det er å være par på langtur, hvordan man lever av å være eventyrer og hvorvidt det stadige presset på å dokumentere og dele det man opplever påvirker opplevelsen av å være på tur. Vi drømmer oss dessuten 100 år tilbake i tid til den gangen alt var mye friere – og Sigri Sandberg kommer innom for å gi oss litt håndfaste fakta rundt hvordan det var å være dame i et fangstmannsmiljø på tidlig 1900-tall.

PS: Jada, jeg vet jeg nevner min egen New Zealand-tur for andre episode på rad. Jeg skal love å vente en stund før jeg gjør det igjen…

Podkasten Uteliv er også tilgjengelig via:
iTunes
Spotify

Uteliv på sosiale medier:
Facebook
Instagram

Tonje Helene Blomseth på:
Instagram
Facebook
Blogg

Du kan hjelpe meg med podkasten Uteliv ved å:
Komme med konstruktiv tilbakemelding.
Gi rating og/eller anmeldelse på podkasten i iTunes.
Bestille mine bøker eller booke foredrag.
Meld deg på mitt nyhetsbrev. Registrer e-post i felt i høyre marg.

Intromusikk
«Palatine Light» av 1099  Brukt med tillatelse fra opphavsperson.

Podkasten Uteliv samarbeider med:
Camp Villmark Norges største villmarksmesse ( Norges Varemesse 26. til 28. april 2019)