Video

Her finner du videosnutter som viser litt av arbeidet mitt og videoblogger som forteller om turopplevelser. Video er ganske nytt for meg. Filming og redigering er foreløpig primært en læringsprosess, og jeg har ingen illusjoner om at dette holder skyhøyt nivå. Jeg legger likevel ut resultatet, slik at dere kan få et inntrykk av områder og turer – basert på levende bilder.


Video: Ørretfiske på finnmarkskysten

Ørretfisket er ofte like bra på kysten som på vidda. Her er noen små glimt fra en fisketur med Barentshavet som nærmeste nabo.


Video: Fire små laksesnutter

Et fast punkt på årsprogrammet er minst én ukes laksefiske sammen med Thomas. Her har jeg samlet fire små videosnutter fra en tur det er hyggelig å se tilbake på…


Video: Den store, hvite stillhet.

Har du drømt om å oppleve vinternetter og nordlys i Finnmark og Nord-Troms? Her kan du få et lite inntrykk av hvordan det oppleves.


Videoserie: Sommer på finnmarkskysten

Sommeren 2011 tilbragte fiskekompis Thomas og jeg to fantastiske uker et sted på finnmarkskysten. Med to grønlandshunder, sju fiskestenger, et enormt antall Red Frances og råstoff for 42 liter kaffe lå alt til rette for en drømmetur.


Video: Time lapse – showreel

I det siste har jeg jobbet en del med såkalt «time lapse». Dette er videoer som er laget av bilder fra et vanlig fotoapparat – sammensatt til film. Her blir minuttene til sekunder.


Videoblogg: Bretur under midnattssola

Nordmannsjøkelen var en gang Norges nordligste bre. Nå er det så lite igjen av den at den er degradert til en snøfonn. Likevel er det et flott sted å være på tur, og dette var en tur vi hadde ventet…