Velkommen til bålplassen

01.01.2021

Du har nå kommet til min lille leirplass på det store internett. Her har jeg samlet det meste jeg driver med. Ta det helt rolig og bruk tiden du trenger til å se deg om. Vil du vite mer om podkastvert og skribent Randulf Valle, kan du finne litt info her.

Podkasten Uteliv

Jeg har i tre år laget Podkasten Uteliv og har produsert godt over 100 episoder. Du finner alle episoder av Podkasten Uteliv, ved å klikke på menypunktet Podkast i hovedmenyen eller ved å følge linken her. Noen av episodene er merket «Patreonepisode». Disse er forbeholdt det digitale turlaget rundt Podkasten Uteliv på Patreon. Her kan du bidra til driften av podkasten gjennom et fast, månedlig beløp, samtidig som du får være med å påvirke tema, gjester og spørsmål til podkasten. Du kan velge mellom tre ulike nivå:

Dagsturvenn (19,-/mnd.)
Langturkompis (39,-/mnd.)
Ekspedisjonsmakker (79,-/mnd.)

Alle nivåer har tilgang til eksklusive patreonepisoder. Les mer om Patreon og fordelene du kan oppnå her.

Artikler

Jeg har skrevet om natur og friluftsliv i over 20 år. Disse artiklene vil jeg nå gjøre tilgjengelig her, i stedet for at de støver ned i dypet av mine harddisker. Noen av sakene vil ligge åpne, slik at alle kan lese de, men mange vil være forbeholdt det digitale turlaget rundt Podkasten Uteliv på Patreon. For å lese plussmerkede artikler må du være Langturkompis eller Ekspedisjonsmakker.

Jeg fyller jevnlig på med nye saker. Men denne siden er ikke et magasin med faste oppdateringer og masse aktuelt stoff. Se heller på den som en kunnskapsbank som sakte, men sikkert øker i størrelse.

Nettbutikk

I nettbutikken kan du kjøpe både mine og andres bøker, i tillegg til kaffekopper (kan til nød brukes til te), turdagbøker og andre effekter med logoen til Podkasten Uteliv. Du finner nettbutikken i toppmenyen eller ved å følge denne linken.

Foredrag

Fra tid til annen holder jeg foredrag om natur og friluftsliv – ofte relatert til bøkene jeg har skrevet. Det har vært ganske stille på den fronten et par år, men om du har tanker om dette nå som verden kanskje vender tilbake til det mer normale så hører jeg gjerne fra deg…