Foredrag og live podkast

Klar for en morsom og tankevekkende kveld hvor du blir inspirert til å komme deg ut på tur gjennom gode bilder og interessante historier – samtidig som du har lært noe?

Jeg har lang erfaring med å holde foredrag, og stiller gjerne opp på ditt arrangement. Foredragene justeres i varighet og innhold utfra publikum og situasjon. Men en kombinasjon av relevant informasjon, genuine turhistorier og humor er et gjennomgående trekk. Selvsagt i kombinasjon med bilder og film av høy kvalitet. De viser alle sider av friluftslivet – ikke bare godværsdagene.

Jeg har blant annet holdt foredrag på arrangementer i regi av forlag som Larforlaget, Cappelen Damm og Gyldendal, folkehøgskoler og høgskoler, DNT-grupper og turlag, fiskeklubber, bedrifter og på messer som blant annet Camp Villmark

Pris vil variere utfra omstendigheter. Jeg er ikke urimelig når det gjelder lukkede foredrag for klubber og foreninger, men siden dette er jobben min må jeg ha dekket reise og opphold og sitte igjen med noe for jobben i tillegg. Pris for offentlige foredrag vil vil variere utfra kapasitet og omstendigheter.