Foredrag

Jeg har holdt en rekke foredrag med tur og friluftsliv som tema, og har passende opplegg både for fotoklubber, turinteresserte forsamlinger og bedrifter som trenger motivasjon og inspirasjon.
Les mer om de enkelte foredragene jeg tilbyr under, og ta kontakt på e-post eller telefon for mer informasjon og bestilling.


Foredrag: Hvorfor er det så kaldt å være våt?

Foredraget baserer seg på boka med samme navn. Ved hjelp av grunnleggende naturvitenskap, forskning og egne målinger ser jeg nærmere på det vi opplever på tur i naturen.

Les Mer >

Foredrag: Friluftsliv i Finnmark

Finnmark er Norges største fylke, men har det laveste folketallet. Det gir rike muligheter for friluftsliv. Finnmarksnaturen er dessuten mye mer variert enn de fleste er klar over. Bli med på et imaginært turår i vårt nordligste fylke, presentert gjennom…

Les Mer >

Foredrag: Hjalmar Dale

I 2014 ga jeg ut boka om Helge Ingstads læremester som flakket rundt i Canadas nordlige villmarker i omkring 50 år frem til sin død i 1967. I foredraget får du et nærmere innblikk i prosessen bak boka og du…

Les Mer >

Skreddersydde foredrag

Trenger din bedrift eller forening et friskt pust av fjell, skog og villmark på et seminar eller andre arrangementer? Jeg skreddersyr gjerne et opplegg for dere.

Les Mer >