209: Turåret rundt – live fra Camp Villmark

I Norge kan vi drive friluftsliv hele året og oppleve det beste av naturen gjennom alle forhold og årstider. I denne maratonepisoden av Podkasten Uteliv som ble tatt opp live på Camp Villmark snakker vi oss gjennom turåret med et kvarter satt av til hver måned.

05.04.2024

Hør episoden på Spotify

Hør episoden hos Appple Podkaster

Underveis kommer en lang rekke interessante turfolk innom. 

Eventyrgutten John Hobberstad prater med Monsen og Mattis om sjølivets gleder, enten man bruker seilkajakk eller tar seg fram i en rosa flamingo. Svein Sæter og jeg prater om august som både er den fineste og den mest opprivende av årets turmåneder – fordi man konsekvent vil være på minst tre ulike plasser samtidig.

Jannicke Øyen forteller om hvordan lengselen mot 10. september og starten på rypejakta kan starte allerede i mai, mens Tyritroll og Marius Nergård Pettersen diskuterer novembernaturens gleder og utfordringer. For er friluftsliv i noember litt som å like musikk som ingen andre forstår? Det gir en tilfredstillelse å like noe de fleste unngår?

I den åpne episoden får du høre samtalen om årets to første måneder med Lars Krempig og Sigrid Rohde som gjester. De neste ti månedene er forbeholdt det digitale turlaget på Patreon.

Følg linken og registrer deg, så er du også med i gjengen.